Over ons

Even voorstellen, buenos días!                                                                      

Reizen, andere culturen leren kennen en in het bijzonder de Spaanse cultuur in Valencia, daar houden wij van! Dat is onze passie. Reizen heeft altijd een centrale plek gehad in ons leven. En citytrips in het bijzonder. Cultuur snuiven, genieten van de architectuur en musea bezoeken dat is voor ons genieten.

Met onze boutique appartementen creëren we een echte Spaanse beleving. Het bijzondere is dat ieder appartement een geheel unieke sfeer en style heeft. Zo willen we jou optimaal laten genieten van je citytrip naar Valencia. Wij nodigen jou graag uit om te komen genieten van de appartementen van Casa Valencia. Kom je logeren?

Kom jij genieten van luxe en Spaanse gastvrijheid?

Casa Valencia biedt jou de vrijheid van een appartement met de luxe van een hotel. Voor ons geen groot hotelcomplex of urbanisatie. Bij Casa Valencia logeer je in een prachtig boutique appartement.

De appartementen liggen midden in de meest trendy, bruisende wijk Ruzafa in prachtige monumentale art-nouveau panden die vallen onder beschermd stadsgezicht (de afstand tussen de div. appartementen is circa 3 min. lopen).

Internationaal topstyliste Lucienne van Os, heeft met de styling van de appartementen modern design, kunst en Spaanse cultuur weten te combineren. Ze is onlangs nog geïnterviewd door de Britse media voor haar bijzondere werk.

Ook zijn wij trots op onze samenwerking met ontwerpster Barbara, gespecialiseerd in handgemaakt behang. Onlangs is ze met haar label genomineerd voor de prestigieuze World Illustration Awards. Barbara werkt internationaal voor A-merken als Diesel, Nike, en Buddha-to-Buddha.

Partnerships CasaValencia

Wij zijn thuis in Valencia en kennen veel locale toeristenbureaus. Voor taal-en cultuur trips, business retraites, salsalessen, yoga, mindfulness, een fietstour of een stadswandeling verwijzen we je graag door naar onze collega’s.

Je kunt natuurlijk ook zelf Valencia ontdekken. Genieten van het strand of wandelen in de prachtige natuurgebieden in de omgeving van Valencia.

‘’Kom je ook logeren?’’

Verbinden, samen ontdekken, en maatwerk, daar hebben wij plezier in bij Casa Valencia. Ons bijzondere concept is het resultaat van jarenlange ervaring binnen de reisbranche en als ondernemers. Ons doel is jou optimaal te laten genieten, van echte Spaanse gastvrijheid.

Heb je vragen, ideeën of wil je een reservering maken? Bienvenido, bij ons ben je van harte welkom.

Vragen? stuur ons een e-mail, wij antwoorden meestal binnen 24 uur.

Hasta Luego,

team Casa Valencia